Geld verdienen met Fortnite

Geld verdienen met Fortnite, wie wil dat nou niet?
Geld verdienen met Fortnite is niet zo makkelijk als je denkt. Je ziet altijd alleen maar de succesvolle mensen die er al geld mee verdienen. Ze verdienen geld met het spel zelf, met hun Youtube-kanaal of met een goedlopende webshop of website. De vraag is dus, hoe doe je ook mee met die kleine groep mensen die geld verdient met Fortnite?

Dit stuk geeft een overzicht van methoden om geld te verdienen met Fortnite, het vertelt je niet precies hoe je ook daadwerkelijk geld zal verdienen met Fortnite.

Manieren om geld te verdienen met Fortnite
Je kunt op veel manier geld verdienen aan een game als Fortnite. We sommen ze op:

  • Gewoon zeer goed worden in het spel en meedoen aan toernooien
  • Goed zijn of redelijk goed zijn en een Youtube-kanaal starten
  • Een informatief Youtube-kanaal of website starten
  • Een webshop starten met Fortnite-gerelateerde artikelen

Gewoon zeer goed worden in het spel en meedoen aan toernooien
Het eerstgenoemde punt is voor slechts weinigen weggelegd. We kennen allemaal Ninja en zijn succesverhaal. Tja, hij was er vanaf het begin bij en was ook gelijk een van de beste spelers van de game. Maar de beste ergens in zijn kan niet iedereen. Alleen de besten verdienen geld met sponsorgelden en soms worden ze ook betaald door de organisatie achter de game zelf. De besten kunnen ook goed verdienen aan Youtube, Twitch, Instagram, Facebook of andere video- of social mediakanalen omdat ze veel bekeken en gevolgd worden.

Goed zijn of redelijk goed zijn en een Youtube-kanaal starten
Als je niet de beste bent kun je alsnog geld verdienen door op een leuke of aparte manier te vloggen op Youtube of een soortgelijk kanaal. Als je maar leuk en origineel genoeg bent dan kun je zeker geld verdienen aan ‘het gamen’ zelf. Het vinden van volgers is moeilijk. Eerst goede content, echt goede content, en dan de volgers. Als je echt goed bent in het maken van content dan volgen de volgers min of meer vanzelf. Goede en zinvolle content die echt bekeken wordt is het belangrijkste van alles. Een goed voorbeeld is Royalistiq. Via de Support-A-Creator Code kunnen creators/ publishers geld verdienen doordat jij ze ondersteunt.

Een informatief Youtube-kanaal of website starten
Fortnite sokkenOok hier is Royalistiq weer een goed voorbeeld. De website waarop je nu dit leest is ook een voorbeeld :-). Wat wij doen met deze site is informatieve artikelen schrijven en hopen op veel bezoekers. De bezoekers klikken vervolgens (hopelijk) zo nu en dan op een banner en daaraan verdienen we dan wat. Verder bieden wij ook Fortnite sokken en Fortnite badjassen aan via onze andere webshop en we gebruiken deze site dan ook als promotiemiddel daarvoor. Via de Support-A-Creator Code kunnen creators/ publishers geld verdienen doordat jij ze ondersteunt.

De aanhouder wint
Met alles is het zo dat de aanhouder wint. Niemand is vanaf het eerste moment ergens succesvol mee. Je moet er keihard voor werken en je moet er lang keihard voor werken. En op een gegeven moment zullen de aanhouders, dus de mensen die doorgaan waar anderen stoppen, winnen.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …