The floor is lava in Fortnite

The floor is lava in Fortnite | Wederom een leuke toevoeging in Fortnite. De cirkel wordt steeds kleiner maar tegelijkertijd stijgt ook steeds het niveau van lava in de map. In de lava gaan je levenspunten hard achteruit, dus keep your feet of the floor!

Fortnite blijft steeds vernieuwe
Fortnite is geen eendagsvlieg. De grootste game ter wereld blijft vernieuwen en blijft daarmee een grote schare fans behouden. Miljoenen spelers spelen dagelijks nog steeds Fortnite en dat geeft aan dat de game gewoon niet verveelt. Epic games houdt de game aantrekkelijk en uitdagend met steeds weer leuke uitbreidingen, zoals nu ook weer deze game-mode The Floor is lava.

Bekijk hier hoe Royalistiq een potje Fortnite speelt en de lava in zijn voordeel gebruikt.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …