Support-A-Creator Code

Support-A-Creator Code is een code waarmee je een creator/ een publisher in een game financieel kunt steunen. Dat steunen kan heel eenvoudig door in de game de Support-A-Creator Code in te vullen van degene die jij wilt steunen. De creator die jij steunt ontvangt dan van iedere uitgave die jij doet in de game een klein percentage van de opbrengst. En zo steun je de creator dan financieel voor wat hij of zij doet.

Waarom de Support-A-Creator Code?
Creators zijn mensen die op social media zoals Youtube, Facebook of Instagram schrijven over, in dit geval, Fortnite. Jij volgt ze en bekijkt of leest hun content. Je leert van ze (tips en tricks) en ze zorgen ervoor dat meer mensen bekend raken met de game. Creators/ publishers zijn dus goed voor zowel de game als voor degene die de content bekijken en lezen.

Jij als lezer/ kijker kan met de Support-A-Creator Code jouw favoriete publisher steunen zonder dat het je zelf geld kost. De creator wordt betaald door de game, in dit geval Fortnite.

Waarom doen games dit?
Voor de game is de Support-A-Creator Code ook positief. Het zorgt er namelijk voor dat creators/ publishers extra hard hun best zullen doen om meer mensen enthousiast te krijgen voor de game. Het zorgt er daardoor voor dat er meer social media en daardoor meer aandacht zal zijn voor de games. Een echte win-win situatie dus.

Hoe vraag je je jouw Support-A-Creator Code aan?
Het aanvraagproces voor Fortnite wordt in onderstaande video uitgelegd.

Voorwaarden voor deelname aan Support-A-Creator Code
Je moet aan de volgende voorwaarden voldoen om in aanmerking te komen voor een Support-A-Creator Code:

  • Je hebt meer dan 1.000 volgers op ten minste één belangrijk sociaal platform
  • Je gaat akkoord met de Partnerovereenkomst en je houdt je aan de Creator Gedragscode
  • Je bent in staat om betalingen te ontvangen in een vorm die door Epic Games wordt ondersteund

Meer info en aanvragen?
Meer info en zelf een code aanvragen over de kun je hier vinden.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …