Fornite op zwart

Ai ai ai, voor de hardcore spelers van Fortnite is het even afkijken geblazen nu het spel al dagenlang op zwart staat. Het goede nieuws is dat Fortnite “er niet mee stopt”. En uiteraard niet, want Fortnite is een extreme moneymaker voor Epic Games, de maker van Fortnite.

Op zwart sinds zondagavond
Fortnite is sinds zondagavond niet meer speelbaar vanwege een grote gebeurtenis in de game. Het hele spel is in een soort zwart gat verdwenen. Op zondagavond werden spelers verrast door een plotselinge gebeurtenis. Het hele eiland met alles erop en eraan werd in een zwart gat gezogen. Sinds deze gebeurtenis is dit zwarte gat het enige dat te zien is in de game.

Free publicity
Het levert Fortnite zeker veel op. Namelijk FREE PUBLICITY! Iedereen praat weer over de game en wat er op dit moment aan het gebeuren is. Het kost wel een hoop geld natuurlijk, maar iedereen wil straks wel even kijken wat er dan in het nieuwe seizoen is gebeurd of aangepast.

Je V-Bucks blijven van jou
Geen zorgen, ook na deze update zullen je gekochte V-Bucks gewoon van jou blijven. In de nieuwe update zal dit gewoon weer actief worden allemaal en kun je weer vol gas in het nieuwe seizoen van Fortnite.

Nieuwe seizoen | Mogelijk hoofdstuk 2, seizoen 1
Mogelijk gaat na deze grote update de game niet over naar seizoen 11, maar naar seizoen 1 en dan wel onder de benaming of aanduiding van hoofdstuk 2. Hoofdstuk 2, dat verwijst daarmee dan ook mogelijk extra naar een aantal grote veranderingen in de game. We zijn erg benieuwd … Er wordt al enorm over gespeculeerd natuurlijk. Dat zullen wij niet doen. We wachten de update en het nieuwe seizoen af en zullen je er dan van op de hoogte brengen uiteraard.

To be continued …
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …