Fortnite seizoen 10

Fortnite seizoen 10, of Fortnite Season X zoals Epic dit seizoen noemt, is uit zoals je weet en dat betekent weer een nieuw seizoen met leuke nieuwe veranderingen in de map, in de skins en in de battle pass. Download de update dus snel (als je dat al niet gedaan had) en start your game!

Weer nieuwe manieren van vechten en transport
In seizoen 10 is er wederom een leuke manier van vechten en transport toegevoegd. Je kunt nu in een enorme robot plaatsnemen en jezelf verplaatsen. Je kunt met enorme kanonnen op de armen van de robots schieten. Zelf kun je minder makkelijk geraakt (het kán wel dus wees gewaarschuwd) worden en je tegenstander kun je wel goed raken. Maak er dus goed gebruik van!

Seizoen 1 t/m 10 alle trailers
Bekijk hieronder een video met alle trailers van seizoen 1 t/m seizoen 10 op een rij.

Fortnite geschiedenis
Bekijk hier een stukje Fortnite geschiedenis, leuk om te zien hoe de game is ontwikkeld in de afgelopen maanden.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …