Fortnite is back!

Fortnite is back! En hoe … nou goed dus! De makers hebben weer een hoop mooie vernieuwingen in de game aangebracht.

Chapter 2 | Season 1
Het nieuwe seizoen van Fortnite heet niet seizoen 11, maar heet Chapter 2 | Season 1. Wat is er nieuw in Season 1 van Fortnite? In de volgende Youtube video worden de nieuwe items besproken.

De Battle Pass Chapter 2 – Season 1
Bekijk onderstaande video voor een mooi overzicht en uitleg van de nieuwe battle pass van Chapter 2 – Season 1 in Fortnite.

Spelers enthousiast
Na meerdere scholieren gesproken te hebben over het nieuwe hoofdstuk in Fortnite geeft vrijwel iedereen aan het heel gaaf te vinden. Ook vele spelers die tijdelijk gestopt waren met Fortnite komen nu weer terug. Ze vinden de aanpassingen en toevoegingen leuk genoeg om toch weer te gaan spelen. Wij denken dat Epic Games met deze grote aanpassing en deze aparte manier van introductie een goede zet hebben gedaan. Epic Games heeft vaker laten zien hoe inventief en vernieuwend ze zijn op het gebied van game-ontwikkeling en zeker ook op het gebied van promotie. Deze laatste free publicity stunt was weer epic! Het zal zeker weer veel spelers doen terugkeren naar de game. Game on Epic Games!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …