Fortnite stempels

Fortnite stempels, ja je leest het goed, Fortnite stempels … Je kunt nu zelfs leuke Fortnite stempels kopen. Google even op “Fortnite stempels” en je vindt talloze aanbieders van deze leuke stempels.

Idee
Je hoeft de stempels overigens niet te gebruiken als stempels. Je kunt ze ook gebruiken als kunststof beeldjes om naast je scherm te zetten als je aan het spelen bent. Dat zorgt voor een nog meer Fortnite look and feel van je computer, X-box of gamehoek. Je geeft hiermee aan dat alleen Fortnite gespeeld mag worden op de pc of de gameconsole.

Kado-idee
Het is verder ook een leuk kado-idee. De stempels kosten slechts een paar euro, dus het is een leuk kado waarmee je iedere Fortnite-speler blij zult maken.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …