Ook voetbal-liefhebber? Check dit dan zeker!

Wil je wel eens iets anders dan Fortnite spelen? Dan kunnen we je onderstaande zeker aanraden! Dit is werkelijk “Balletje hooghouden 2.0” … dat is namelijk wat je te zien krijgt in onderstaande video! Houd je van freestyle voetbal tricks? Dan moet je onderstaande video zeker even bekijken. Watch and learn!

Deze video bestaat uit een selectie van de mooiste, gaafste TikTok filmpjes waarin mensen werkelijk de gekste dingen doen met een bal. Echt de moeite waard en leerzaam voor de voetbalfan (en ook niet voetbalfans :-)! Dit is werkelijk “Balletje hooghouden 2.0”.

Leerzaam en leuk om te zien
Verbeter je voetbal-skills met deze video’s en laat je vrienden versteld staan van je nieuwe tricks. Zeker als je de video stapje voor stapje afspeelt kun je goed zien wat er gebeurt en kun je de tricks daarmee zelf ook oefenen. En dat is weer een mooie bezigheid die je tevens fit houdt in deze tijden van quarantaine.

Oh ja, abonneer zeker voor nog meer leuke video’s, voetbal video’s en andere gave content. Dan wordt je automatisch op de hoogte gehouden van nieuwe leuke content. Hierbij de directe link naar het YouTube kanaal met leuke video’s. Een makkelijk te onthouden snelkoppeling is deze EK.NL/TT. Have fun!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …