Fortnite tip: Beter leren schieten op Spawn Island

We hebben weer een leuke tip voor je. Eerder gaven we al aan hoe je goed kunt leren schieten in Fortnite. Nu kun je nog beter oefenen op Spawn Island dan voorheen. En waarom is dat? We leggen het hieronder uit.

Damage inzichtelijk gemaakt op Spawn Island
Sinds kort is de damage die je doet bij het schieten op een tegenstander inzichtelijk op Spawn Island. Eerder was dat niet zo en toen was niet duidelijk hoe goed en effectief je schot aan kwam op een tegenspeler op Spawn Island. Nu is het trainen op schieten dus veel effectiever gemaakt op Span Island.

Waarom moet je oefenen op Spawn Island?
Waarom zou je oefenen op Spawn Island? Je kunt dat toch ook gewoon in het spel doen? Dat laatste klopt ten dele. Natuurlijk train je ook je vaardigheden tijdens het ‘echte’ spel op het eiland, maar dat is minder effectief dan op Spawn Island. Op Spawn Island kun je namelijk risicoloos trainen en testen op je vaardigheden. Is je schot in de map niet effectief dan wordt je afgeschoten door een ander. Op Spawn Island niet. En op Spawn Island heb je verder toch niets anders te doen. Waarom dan niet oefenen op je skills? Je kunt op Spawn Island dus ook even Youtube filmpje kijken of verveeld wachten … beter is het dus om actief te oefenen op je skills. Je zult beter worden in Fortnite als je op deze manier serieus je vaardigheden traint.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …