Beter leren schieten in Fortnite doe je zo

Als je beter wilt worden in Fortnite dan zul je beter moeten worden in schieten.

Beter leren schieten in Fortnite is een skill die je prima kunt leren. In het filmpje onderaan deze uitleg krijg je alle tips helder uitgelegd en zie je hoe je goed kunt trainen met richten en schieten in Fortnite. Het kost je wat tijd, maar het levert je zeker veel op.

Met goed leren richten en schieten moet je leren op een bewegend onderwerp (een andere speler die loopt of rent), je moet leren richten op een stilstaand onderwerp tijdens dat je zelf beweegt en je moet dit kunnen combineren. Hoe je dit oefent en waar je op moet letten wordt in het filmpje mooi uitgelegd en laten zien.

Wanneer en hoe oefenen?
Oefenen kun je doen tijdens dat je wacht op de battle bus bijvoorbeeld of aan het begin van een game als je nog niet in gevecht bent. Je kunt ook goed oefenen in de game mode Fortnite Playground zoals hier uitgelegd.

Oefenen doe je ook met andere spelers. In eerste instantie bedoelen we met andere spelers je teammates en op een later moment ook je tegenspelers in Fortnite.

Denk nou niet te makkelijk, “Oh ik oefen genoeg tijdens het spelen zelf”, oefenen is echt iets dat tijd kost en waarvoor je echt even geconcentreerd mee bezig moet gaan. En dat lukt gewoon minder goed als je zelf beschoten wordt :-).
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …