Fortnite Season 8 | Official trailer + Map Changes + Battle Pass

Yesss, Fortnite Season 8 is out now! En hoe … er zijn wederom vele map changes, een heus piratenthema en veel leuke toevoegingen en nieuwe features. Zo kunnen je vrienden je helpen om challenges te behalen, in de map zijn een soort ambulances aanwezig waarmee je teamleden kunt reviven (zelfs als ze volledig dood gegaan zijn), Spawn Island is aangepast en nog veel meer. Genoeg dus om te weer vele weken mee te vermaken.

Map Changes en Battle Pass
In de filmpjes hieronder laten we je de belangrijkste wijzigingen in de map van season 8 zien en ook een aantal van belangrijkste toevoegingen in de Battle Pass kun je verwachten van Epic Games zelf. Epic Games doet haar naam weer eer aan en laat zien dat Fortnite nooit zal vervelen. Fortnite is een game met een ijzersterk concept en Epic Games past steeds precies zodanig de game aan dat het leuk, spannend en vernieuwend blijft, een echte topper dus!

Epic!
Naast de wijzigingen in de map en de Battle Pass tonen we ook de official trailer van Epic Games. Qua verhaal en qua graphics heeft Epic Games in Season 8 zeker weer een nieuw niveau bereikt. Wat blijven ze toch goed bezig zeg! Chapeau Jeux Épiques!

Bekijk hieronder de Official Trailer van Fortnite Season 8:

Bekijk hier de aanvullingen in de Battle Pass:

En bekijk hier de Map Changes in Season 8 van Fortnite:
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …