[event] Shooting test #1

Shooting test #1

Vandaag is er een update uitgebracht met het nieuwe combat systeem, dit systeem zit als tijdelijk ”event” in de game en heet Shooting Test #1.

Het is de bedoeling dat de spelers deze gamemode testen en feedback geven. Aangezien uiteindelijk er een update uitkomt waarbij de nieuwe combat mechanic permanent is. Momenteel test het de First-Shot Accuracy methode. Dit houd in dat je eerste schot accuraat is, mits je crouched, aimed, etc natuurlijk. De rest van de schoten zullen alsnog random zijn. Ook zijn de damage en damage dropoff waarden aangepast. Een 2de methode waarbij alles accuraat is qua crosshair plaatsing, maar waarbij je veel recoil hebt, wordt op een later moment getest.
Written by: admin

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Max februari 6, 2018 |

    Sry, but the combat mechanics of the new test just absolutely suck…

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …