[TIP] Geheime plek op de map met meerdere kisten!

Geheime plek o de map met meerdere kisten!

Als je de nieuwe Fortnite-kaartupdate hebt gespeeld, ben je waarschijnlijk op zoek naar geheimen op de kaart.

Als je toevallig in Snobby Shores landt, is er echter een geheime schuilkelder met een paar munitiekisten en kisten. Het huis waar je naar op zoek bent met de geheime kelder, is het meest zuidelijke huis in Snobby Shores met een plat dak.

Je hebt de mogelijkheid om de vloer op de eerste verdieping te breken, of je kunt naar de meest zuidelijke kamer op de eerste verdieping gaan en de kast kapot maken. Als je dat doet, onthul je een geheime doorgang die je naar beneden brengt naar ten minste één kist (soms 2-3).
Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …