Ongestoord Fortniten? Dat kan met deze Fortnite sokken …

Ben jij het ook zo zat, dat gezeur over dat je zo lang aan het Fortniten bent. Ben je net even lekker een uurtje of 2 aan het Fortniten begint je moeder alweer met “Bart, je zit nu al 2 uur lang achter de Xbox, kun je nu even iets anders gaan doen?”. Het antwoord is een volmondig “Nee!!!!”. Natuurlijk kun je niet even iets anders gaan doen. Wat is er nog anders dan Fortnite dan? Je wilt die felbegeerde “Victory Royale” halen en hebt geen zin in buitenspelen met een bal of een skateboard. Kom op zeg, dat is echt niet meer van deze tijd.

Nou, en daarom zijn er nu dus deze sokken … doe ze aan en je laat zien hoe jij erover denkt!

Deze sokken zijn een leuk cadeau voor Sinterklaas of onder de boom met Kerst of gewoon als aardigheidje voor de echte Fortnite fan.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …