[TIP] De beste tips in het kort!
De beste tips in het kort!

Dit is de eerste beslissing die je moet nemen in het spel en een van de belangrijkste die de rest van je spel zal beïnvloeden. Alle spelers starten in een bus en springen van parachute naar hun landingspunt. Je kunt het beste in een dunbevolkt gebied vallen. Plaatsen met grote structuren en dorpen zullen zeker vol zitten met spelers. Vermijd dus die startzones om je overlevingskansen te vergroten.

Afbeeldingsresultaat voor fortnite battle royale tips  
In Fortnite: Battle Royale worden honderd spelers op een kaart gegooid en slechts één van hen zal lang genoeg overleven om de winnaar te zijn. Je hebt dus veel materialen, wapens en munitie nodig om te slagen.

Dit zijn de doelen waarop je je in het begin van de game moet concentreren:

Prioritaire items zoals jachtgeweren, sluipschuttergeweren, medicijnen en schilden zullen cruciaal zijn in je overleving. Laat nooit munitie achter. Je wilt niet dat je kogels opraken op een cruciaal moment. Misschien heb je het geluk om materialen van de vloer te halen of kisten te vernietigen. De beste manier om dit te doen is door bomen om te hakken en stenen te breken. Het probleem met deze methode is het geluid dat je creëert dat andere spelers naar jou zal leiden. Voordat je begint met het verzamelen van je spullen, moet je goed naar je omgeving kijken en proberen om eventuele bewegingen te horen. Begin er pas aan als je zeker weet dat je alleen bent. Ondanks het risico compenseert deze methode omdat je niet verder kunt overleven in het spel zonder voldoende materiaal om verdedigingsstructuren te bouwen.

Meestal, als je een open deur vindt, betekent dit een van de twee dingen: of iemand zit nog steeds in het gebouw om spullen te verzamelen of iemand heeft al de waardevolle spullen opgehaald en met hen ontsnapt. Hoewel het eerste scenario niet altijd zeker is, moet je die mogelijkheid aannemen. Ga voorzichtig naar binnen en sluit de deur achter je zodat je niet gekillt wordt van achteren. Probeer altijd gebukt te gaan tenzij je om welke reden dan ook gedwongen wordt te rennen. Op deze manier maak je veel minder geluid en wordt je ook een kleiner doelwit, waardoor het moeilijker wordt voor vijanden je te raken en te vinden.

Afbeeldingsresultaat voor fortnite battle royale tips

Fortnite: Battle Royale maakt gebruik van directionele audio, wat betekent dat je kunt begrijpen waar de geluiden vandaan komen in het spel. Deze informatie is erg belangrijk om hinderlagen te vermijden. Gebruik dus je hoofdtelefoon om deze mogelijkheid te vergroten en gebruik geluidsinformatie om te begrijpen of u in gevaar bent. Tot slot, een zeer belangrijk advies voor iedereen die in dit spel wil overleven, is geduldig en voorzichtig zijn.

Begin nooit met killen tenzij je zeker weet dat je je tegenstander snel zult doden. Vuur ook niet op afstand af als er een kans is dat je faalt, omdat dit alleen tegenstanders zal waarschuwen voor je aanwezigheid en locatie.
Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …