Gratis dansje “BOOGIE DOWN” in Fortnite!

Fortnite gaat voor safe!

Beveilig je Fortnite login en je krijgt een gratis dansje. Een mooi initiatief van Fortnite om te zorgen voor meer veiligheid van je account.

BOOGIE DOWN
Het gratis dansje dat je krijgt na je account extra te beveiligen is de “BOOGIE DOWN” emote, zoals te zien in onderstaande filmpje.

2 factor authentication
Wat is 2 factor authentication? 2 factor authentication is een manier om je account extra te beveiligen doordat je eigenlijk dubbel moet bevestigen dat jij jij bent. Je logt in zoals je normaal gesproken doet en daarna wordt je gevraagd een code in te voeren die je krijgt in je authenticator app. Omdat jouw telefoon en jouw app gekoppeld zijn aan je account kun je dus niet inloggen zonder je telefoon en die app. En een eventuele hacker of iemand anders die iets fouts wil doen met jouw account heeft jouw telefoon niet en kan dus niets. Lekker veilig dus :-).

Hoe kun je dit dansje krijgen?
Het is eigenlijk heel simpel. Activeer 2 factor authentication en je krijgt automatisch het dansje als je daarna opnieuw inlogt.
In het volgende filmpje wordt dit nog even duidelijk uitgelegd allemaal.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …