[UPDATE] Fortnite heeft en minigun & Gratis items !

Er is woensdag een update uitgekomen voor Fortnite: Battle Royale. De update brengt onder andere een minigun naar de modus.

Eerder deze week gaf Epic Games al een tipje van de sluier dat er een nieuw wapen naar Battle Royale zou komen bij de eerstvolgende update. Dit blijkt dus de MiniGun te zijn die woensdag met de 2.4.0-update naar het spel is gekomen. Spelers kunnen de MiniGun verkrijgen uit Chests en Supply Drops. Het nieuwe wapen gebruikt Light Ammo en vuurt bijna net zo snel kogels af als de Submachine Gun uit het spel.

Naast de MiniGun zorgt de update voor wat verbeteringen aan het spel. Zo is de kans om de Suppressed Pistol te vinden verkleind, de Epic-variant met 20% en de Legendary-variant met 33%. Verder zijn er wat bugs uit de Battle Royale-modus aangepakt; zo zijn er een aantal landschappen die onder niveau lagen verhoogd, hierdoor kon het eerder weleens plaats vinden dat spelers onder de map geplaatst werden, spelers kunnen nu door voetbaldoelen schieten, en is de snelheidsanimatie van de Chug Jug Potion verbeterd zodat het echter lijkt.

Daarnaast krijgen Battle Royale-spelers krijgen gratis items als goedmakertje voor de grote storingen die de modus te verduren kreeg.

De afgelopen weken kampte de Battle Royale-modus van Fortnite met allerlei storingen. Vlak nadat de 2.3.0-update uit was gebracht lagen de servers er voor een lange tijd er uit en konden spelers geen party’s van vrienden meer joinen. Om het goed te maken heeft Epic Games laten weten dat spelers gratis items ontvangen als compensatie.

Via haar forum laat de ontwikkelaar weten dat Battle Royale-spelers 20 Battle Stars krijgen voor de progressie van de Battle Pass. Deze kan gebruikt worden om cosmetische items te verkrijgen voor de modus. De gratis Battle Stars scheelt de spelers geld en speeltijd om 20 Stars vrij te spelen. Save the World-spelers krijgen van Epic Games 1600 Seasonal Gold gratis die gebruikt kunnen worden in de Event Store.

Epic Games heeft laten weten dat de gratis items niet gelijk beschikbaar zijn, maar pas na de volgende update, 2.4.0, vrij komen. Het is nog niet precies bekend wanneer deze uitkomt. Vorige week kwam nog de 2.3.0-update uit dat onder andere de Chug Jug Potion naar Fortnite: Battle Royale bracht.

Bron : www.fortnite.com
Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …