Nieuwe Update Fortnite: Battle Royale-modus dankzij update 3.2.0 Nu te downloaden op PlayStation 4, Xbox One en pc

Update 3.2.0 voor Fortnite: Battle Royale brengt onder andere een nieuwe gamemodus.

Afgelopen woensdag kondigde Epic Games een nieuwe Teams of 20-LTS-gamemodus aan waarin vijf teams van twintig het tegen elkaar opnemen. Bovendien bedragen potjes maximaal vijfentwintig minuten. Naast deze veranderingen is het spel verder hetzelfde.

Vanaf vandaag is de modus tijdelijk te spelen in Fortnite: Battle Royale. Tot wanneer dit evenement zal lopen is nog onbekend.

Volgens Epic bestaan teams uit vijf squads van vier. Alle teamgenoten worden met groene stippen aangegeven op de kaart en daar staat ook weergegeven hoeveel teamgenoten nog in leven zijn. Bovendien is de kans dat een chest of ammobox spawnt met 10% verhoogd en zijn er in plaats van negen maar zes storms:

  • Storm Circle 1: Random location. 60s wait, 180s shrink time.
  • Storm Circle 2: Random location. 60s wait, 90s shrink time.
  • Storm Circle 3: Location centered on previous storm (for the rest of the match). 120s wait, 90s shrink time.
  • Storm Circle 4: 120s wait, 60s shrink.
  • Storm Circle 5: 180s wait, 60s shrink.
  • Storm Circle 6: 240s wait, 120s shrink.

In het verleden was er ook een alternatieve modus waarin honderd man tegelijkertijd een potje Battle Royale spelen, maar toentertijd waren het twee teams van vijftig. Voor deze modus werd friendly-fire voor het eerst uitgeschakeld en konden spelers iedereen in hun team genezen. Tegenwoordig is dit altijd het geval.

Naast de nieuwe modus zijn er ook wat skins en een aantal aanpassingen. Het elimineren van een tegenstander met fall damage levert tegenwoordig bijvoorbeeld credits op. Dit kan onder andere door het bouwsel waar zij op lopen in te laten storten of door ze de lucht in te laten vliegen met de nieuwe impulse grenade die met update 2.5.0 werden geïntroduceerd. Eerder werd dit niet geregistreerd als een kill, waardoor het niets opleverde.

Ook is de Hunting Rifle van de vorige patch accurater geworden. Tenslotte wordt onderstaande Burnout-skin toegevoegd. Het is een soort motorrijder-outfit in zwart en rood.

Vorige week was er ook een update voor Fortnite: Battle Royale. Hierin werd Lucky Landing toegevoegd, een nieuwe point of interest. Daar staan verschillende gebouwen waar spelers wapens en andere voorwerpen kunnen vinden. Ook werd de eerder genoemde Hunting Rifle van de Save the World-modus overgezet naar Battle Royale. Ook vond men op Reddit een starterpakket die spelers een skin en wat V-bucks geeft. Het pakket is nog niet beschikbaar, maar het zal 4 euro gaan kosten.

Tenslotte waarschuwt Epic Games hun fans voor sites die trachten spelers op te lichten. Deze websites bieden ‘gratis’V-Bucks en andere in-game voorwerpen aan, maar volgens Epic Games zijn de sites niet te vertrouwen.

 

Bron: Epic Games
Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …