Fortnite map

De Fortnite map is de kaart van het gebied waarin het spel Fortnite zich afspeelt. De kaart van Fortnite verandert wel eens. Ieder nieuw seizoen wordt er wel iets toegevoegd aan de map/ kaart van Fortnite en ook zaken weggelaten. Hierdoor houdt Epic Games het spel vernieuwend en spannend. Iedereen speculeert er hevig op los wat de nieuwe aanpassingen zullen zijn in het nieuwe seizoen, seizoen 5 van Fortnite. We zullen er uiteraard aandacht aan besteden op Fortnite.nl.

Wil jij weten waar in Fortnite (t/m seizoen 4) alles kisten met ‘loot’ liggen of staan? Check dan deze link: http://www.fortnitechests.info/

Wil je meer weten over de ontwikkeling en de ideeën achter de map en de indeling van het eiland in Fortnite? Kijk dan onderstaande filmpje van Eric Williamson van Epic Games. Hij legt uit waarom bepaalde wijzigingen worden doorgevoerd en welke ontwikkelingen zijn doorgevoerd in de afgelopen periode.

En wil je weten welke wijzigingen je mogelijk in seizoen 5 te wachten staan? Check dan het volgende filmpje met leuke en interessante informatie over Fortnite en de indeling van de map in Fortnite. Deze video geeft de top 10 met mogelijke nieuwe locaties in Fortnite.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …