Fortnite komt met nóg een ‘briljante’ update Vending Machines in Battle Royale

Niks meer zoeken, gewoon wat hout in de automaat en knallen.

De ontwikkelaars van Fortnite, Epic Games, zijn hard op weg om (in mijn ogen althans) een geweldige game neer te zetten. Ja, ik ben een PUBG-liefhebbers, maar na een toffe toevoegingen van een week geleden, krijgt Fortnite nu nog een geniale, gameplay-veranderende update. Waar houdt het op?!

Ontdek de flow van snel en soepel internet.

De wereld van Fortnite is voortaan gevuld met zogenoemde ‘vending machines’, automaten waar spelers items kunnen kopen. Ja, op het eerste gezicht lijken dit een beetje Battlefront II-achtige lootboxen (met items die je in-game een voordeel geven), maar het systeem doet me meer denken aan de ‘Pack-A-Punch Machines’ van Call of Duty Black Ops (zombies).

De automaten, verdeeld over de map, geven je drie willekeurige opties voor het ruilen van items. Ieder van de drie items kost een ander materiaal, zodat je dus bij iedere automaat voor steen, hout en ijzer een item kunt kopen. De prijzen van de items verschillen overigens wel. Hieronder vind je de verhoudingen:
– Common (white) item = 100 materials
– Uncommon (green) item = 200 materials
– Rare (blue)item = 300 materials
– Epic (purple) item = 400 materials
– Legendary (gold) item = 500 materials

Ook heeft Epic Games een hele belangrijke nieuwe mechanic toegevoegd aan de game. De meeste wapens hebben nu zogenoemde ‘first shot accuracy’, of terwijl wapens hebben bij het eerste schot een accuratesse van 100%. Het komt regelmatig voor dat je de perfecte headshot klaar hebt staan, om vervolgens door een onnauwkeurig wapen alsnog mis te schieten. Voor deze first shot accuracy moet je stilstaan, mikken (aim down sight) en al eventjes niet geschoten hebben.

Tot slot zijn er wat veranderingen doorgevoerd aan de tijdelijke modus High Explosives v2. Deze explosieve game mode bevat nu geen normale wapens meer, dus alleen maar granaten, raketwerpers enz.

 

Foto @Epic GamesWritten by: admin

1 Comment Added

Join Discussion
  1. Bilal mei 10, 2018 |

    Beste spel ever

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …