Fortnite Blitz modus beschikbaar en zorgt voor snellere potjes

Voor degenen die geen zin hebben in een ‘lang’ potje Fortnite is er nu de perfecte oplossing: Fortnite Blitz. Deze nieuwe modus is tijdelijk beschikbaar in Battle Royale en zorgt ervoor dat je snellere potjes speelt met meer gevechten in een korte periode.

Een potje in deze modus duurt namelijk maximaal 15 minuten. Deze Blitz mode was al inbegrepen bij de update naar versie 3.3, maar kan pas sinds 19 maart gespeeld worden.

Fortnite Blitz uitgelegd

Als je fan bent van zoveel mogelijk actie in een potje Fortnite dan komt de Blitz modus je heel goed uit. De storm, het schild dat de map steeds kleiner maakt, begint namelijk al meteen als je in de zwevende bus zit. Deze storm gaat ook een stuk sneller en dat betekent dat de map al vrij klein is als je op de grond bent.

Ontwikkelaar Epic Games heeft er dan ook voor gezorgd dat er veel meer loot aanwezig is op elke plek. Dit zorgt ervoor dat iedereen de beschikking heeft over een groot arsenaal aan wapens. Oftewel, een grotere kans op een groot gevecht met anderen.

Dit gevecht zul je nooit in je eentje hoeven doen, aangezien de Blitz modus gespeeld moet worden in squads. Roep je team dus bij elkaar en werk goed samen, want dat is nog meer van belang dan in de normale Battle Royale modus.

Net begonnen met het spelen van Fortnite? Dan hebben we een paar handige tips voor je!Written by: admin

No comments yet.

Leave Your Reply

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …