Hoe land ik sneller in Fortnite?

Hoe land ik sneller in Fortnite? Dat is de vraag waar we hieronder antwoord op geven. Sneller landen is van groot belang omdat je op die manier sneller bij wapens bent dan je tegenspelers. Je hebt dan direct een strategisch voordeel omdat je dan ook direct je tegenstanders, die op dat moment nog niets hebben, kunt aanvallen.

Maar hoe land je nou sneller dan je tegenstanders in Fortnite? We leggen het uit. In de video die hieronder staat wordt het uitgelegd en laten zien. De truc zit hem in 2 zaken, namelijk eerder vertrekken uit de bus dan je tegenstanders die naar hetzelfde gedeelte op de map gaan en je glider laten deployen door het spel (de glider gaat automatisch uit op het laatst mogelijke moment). Dit laatste moet je doen op een zo laag mogelijk punt op de map! En dit laatste is echt van belang. Maak je een skydive boven een berg dan zal het spel je glider eerder open laten gaan en dan is je snelheid van dalen verdwenen. Land dus boven water (dat is het laagste punt in de map) zodat je glider echt op het laatst mogelijke moment open gaat. Oefen hiermee tot je bij de verschillende routes van de bus steeds het optimale moment van vertrekken hebt gevonden. Dit zorgt echt voor betere resultaten in je spel.

Let op: het vereist oefening, oefening en nog eens oefening. Test verschillen in landingssnelheid uit met vrienden. Laat hen er eerder of later uit en bekijk wie het snelste op de grond staat. Op die manier leer je echt sneller te landen en zul je echt groeien in je spel en beter worden in Fortnite.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …