Fortnite tracker | Track jouw skills en die van de toppers

Fortnitetracker.com is een website waarop je de resultaten kunt bekijken van vele Fortnite spelers ter wereld. Zoals je in de screenprint kunt zien staat onze eigen Svennoss nog steeds op nummer 1, de beste Fortnite speler ter wereld!

Je kunt ook gemakkelijk je eigen resultaten bekijken en zien waar jij staat ten opzichte van de rest van de wereld. Misschien kom je er wel achter dat je bij de top 1.000 spelers van Fortnite behoort … Zit jij in de top 1.000? Mail ons dan, we horen/ lezen het graag!

Het profiel op Fortnitetracker van Svennoss kun je hier bekijken: https://fortnitetracker.com/profile/pc/Twitch_Svennoss

Dit is een screenprint van een deel van het profiel van Svennoss:

Volg Svennoss ook live op Twitch: https://www.twitch.tv/svennoss

Je hoeft niets te doen om deel te nemen aan de Fortnite tracker. Het enige dat je nodig hebt is een Epic Games account, maar goed, die heb je al als je Fortnite speelt natuurlijk :-). Maar dat is het enige, speel je Fortnite dan kom je vanzelf in de Fortnite Tracker te staan. Dus get in the game and check your progress on Fortnitetracker.com.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …