Fortnite tip: speel met een koptelefoon op

Hierbij weer een nieuwe tip om beter te worden in Fortnite. Dit keer een kleine tip met een korte uitleg.

De tip: Speel Fortnite met een koptelefoon op

Waarom is dit beter dan gewoon het geluid te horen uit de speaker van de tv of van je computer? We leggen het uit … als je speelt met een koptelefoon op dan kun je je ten eerste erg goed concentreren. Je bent werkelijk een met het spel en je hoort alles een stuk duidelijker zonder omgevingsgeluiden buiten het spel om.

Een ander belangrijk voordeel van spelen met een koptelefoon op is dat je goed hoort waar bepaalde geluiden uit de game vandaan komen. Je hoort goed of een geluid van een andere speler (bijvoorbeeld een gevecht of bomen hakken of voetstappen op de zolder) van links of van rechts komt en kunt daar dan goed op inspelen.

Het is een kleine tip, maar wel een belangrijke. Het kan net het verschil maken tussen net wel of niet niet die felbegeerde Victory Royale. Probeer het gewoon eens … succes!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …