Fortnite Playground: beter worden in Fortnite, een tip!

Beter worden in Fortnite, dat kan als je veel speelt en onze tips volgt :-).

We hebben weer een tip voor je: Fortnite Playground

Wat kun je in Fortnite Playground?
Fortnite Playground is een gamemode in Fortnite waarbij je in je eentje of met maximaal 3 anderen in de Fortnite map aanwezig bent zonder andere spelers. Je kunt in deze gamemode daarom verschillende dingen goed uittesten omdat je niet de kans loopt gedood te worden. Je kunt dus goed leren schieten, je kunt je goed focussen op sneller leren bouwen, je kunt ook met specifieke andere spelers afspreken en met elkaar in gevecht gaan (en daarmee heel gericht met elkaar trainen en beter worden). Omdat je in deze modus extra snel wapens en resources vindt kun je snel en makkelijk trainen op specifieke zaken die je wilt verbeteren in je spel. Epic Games laat met deze gamemode ook weer zien dat ze erg professioneel omgaan met de game.

Als je vervolgens bepaalde extra skills hebt verworven of je skills hebt verbeterd dan kun je daarna in de normale Fortnite Battle Royale game modi dit toepassen. Door die training word je dus beter in Fortnite.

Verschillen tussen Playground en standaard Fortnite Battle Royale
De volgend ebelangrijke verschillen zijn er tussen Fortnite Playground en standaard Fortnite Battle Royale:

  • De storm wordt ook kleiner, maar dat duurt langer, en als deze kleiner wordt dan gebeurt dat vrij plotseling.
  • Er zijn veel meer lama’s in de game (in totaal 100 in een game)
  • Je vindt veel meer wapens en andere spullen
  • Als je mined dan minde je veel sneller en meer hout, ijzer en steen
  • Er zijn geen andere spelers in de game waardoor je geen kans loopt om gedood te worden (tenzij je dat met specifieke andere spelers zo afspreekt)
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …