Fortnite – New Item Bouncer Pad

De Bounce Pad is een nieuw item in Fortnite dat je tegen kunt komen in de game.
Met de Bouncer Pad kun je hoge sprongen maken zonder dat je val damage krijgt (er gaat dus niets van je levens af). De Bouncer Pad is anders dan Launch pad omdat je glider niet actief wordt, het is dus gewoon een enorme sprong die je maakt zonder val damage op te lopen. Een voordeel ten opzichte van de Launch pad is dat je in de lucht kunt schieten en je bent minder makkelijk te snipen dan dat je hangt aan een glider.

Zien hoe het werkt? Check onderstaande filmpje.

Extra speeltip voor de Bouncer Pad: als je de naderende storm niet voor kunt blijven door gewoon de rennen, gebruik dan de Bouncer Pad. Bouw even snel 3 hoog schuin met hout en vervolgens een plateau met hout. Bouw een verticale muur, plaats de Bouncer Pad en spring er tegenaan. Je schiet nu naar voren en blijft mogelijk de storm net voor. Dit klinkt als omslachtig en langdurig, maar de snelle bouwer, dus de gevorderde Fortnite speler kan dit snel genoeg om hier een snelheidsvoordeel uit te halen.
Written by: admin

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …