Fortnite live meekijken op Twitch

Fortnite gameplays kun je kijken op Youtube natuurlijk, maar je kunt ook live meekijken met de toppers via Twitch.tv.
Twitch is een website waarop o.a. gameplays van de bekendere games gevolgd kunnen worden. Fortnite is natuurlijk een goed bekeken kanaal op Twitch.
Omdat het live is is het nog spannender dan een reeds opgenomen gameplay op Youtube. Twitch is daarom zeker een aanrader voor de echte Fortnite fan.

Het kanaal op Twitch om live Fortnite mee te kijken is het volgende: https://www.twitch.tv/directory/game/Fortnite

Je kunt vaak aan het aantal mensen dat live meekijkt wel zien welke spelers er bekend en goed zijn. Hoe meer viewers live kijken hoe beter en bekender de Fortnite-speler over het algemeen is.

Vele duizenden live meekijkers
Sommige toppers halen vele duizenden meekijkers op Twitch als ze Fortnite spelen. De professionele Fortnite spelers kunnen hierdoor een leuk centje verdienen, sommige verdienen zelfs meer dan een gemiddelde piloot. Kijk live mee op Twitch en beoordeel zelf wat je ervan vindt.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …