Fortnite downloaden en spelen

Ben je op zoek naar Fortnite? En wil je weten hoe je Fortnite download en speelt op het device of platform naar jouw keuze? Bezoek dan de volgende link op Epicgames.com en klik op de button met de tekst “Play free now”: https://www.epicgames.com/fortnite/en-US/buy-now/battle-royale

Je kunt Fortnite gratis downloaden en spelen op de volgende platformen:

  • Playstation
  • Xbox
  • Nintendo Switch
  • PC
  • Mac
  • iPad
  • Mobiele telefoon

Nadat je geklikt hebt op de button met de tekst “Play free now” kies je voor het platform waarop je wilt spelen en je wordt direct naar de juiste pagina gestuurd waarop je Fortnite kunt downloaden.

Fortnite is geheel gratis te spelen
Nogmaals, Fortnite is geheel gratis te spelen. Je hoeft dus nergens voor te betalen. Je kunt wel betalen voor bijvoorbeeld een Battle Pass waarmee je direct een hogere tier bereikt. Je kunt ook betalen voor dansjes of skins in de game voor het geval je er anders uit wilt zien bijvoorbeeld. Ergens voor betalen levert je verder overigens niets op, het geeft je geen voordeel in het spel zelf. Je krijgt er niet meer krachten of wapens door, het enige verschil is dat je er anders uitziet in de game tijdens het spelen zelf.
Hogere tiers en andere skins en dansjes kun je ook gratis bemachtigen door gewoon veel te spelen en wekelijkse challenges te doen. Hierdoor spaar je automatisch voor de zogenaamde Vbucks waarmee je vervolgens dansjes en skins kunt kopen in de store.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …