Fortnite badjas

Nieuw: de Fortnite badjas!

Hoe ziet een dag van een Fortnite speler eruit? Je wordt wakker, schiet snel je badjas aan en start je computer of Xbox op. Je bekijkt wie van je vrienden online is en bepaalt dan of je solo gaat of in teams van 2 of 4. Je wilt zo snel mogelijk die Victory Royale op je scherm zien staan natuurlijk.

En dan komt je moeder binnen … Bart, kom je eten? Net als jij middenin een spannend potje zit. Het antwoord is natuurlijk, “NEE”. Je hoeft geen eten, je hebt geen behoefte aan eten, het enige waar je honger naar hebt is die felbegeerde “Victory Royale”. Nou en om deze situatie te voorkomen hebben we nu iets heel gaafs voor je, de Fortnite badjas.

De Fortnite badjas
De Fortnite Badjas is een badjas van de hoogste kwaliteit katoen, velours of fleece met een gave duidelijk geborduurde tekst erop “Do not disturb I am playing Fortnite”.

Fortnite badjas
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …