Analyseer je gameplay en word beter in Fortnite

Hoe kun je beter worden in Fortnite? Dat willen veel mensen graag weten. We hebben al een aantal tips gegeven voor beginnende Fortnite spelers om rekening mee te houden als je graag beter wilt worden in Fortnite.

Een andere tip is voor de wat verder gevorderde speler. Een van de mooie features in Fortnite is dat je je gameplay achteraf kunt bekijken/ afspelen en nota bene vanuit verschillende hoeken kunt bekijken. Met deze replay functie kun je goed zien wat je eventueel anders had kunnen doen in een gevecht dat je had met een andere speler.

Je kunt op deze manier goed zien of je bijvoorbeeld beter had kunnen weglopen of niet (en of dat überhaupt mogelijk was geweest). Je kunt ook goed zien of een actie die je mogelijk in gedachten had misschien beter had kunnen werken. Of misschien kom je er wel achter dat je beter een ander wapen had kunnen gebruiken.

Alleen al het feit dat je nadenkt over de situatie maakt al dat je een volgende keer mogelijk beter zult reageren. Fortnite is net als sport, je moet het gewoon echt veel doen en door het veel te doen leer je steeds beter wat te doen in iedere situatie die ontstaat. Niet alleen dom doen, maar ook nadenken over je spel en hoe het beter had gekunt is dus ook belangrijk. Zo werkt het in de sport, en zo werkt het in Fortnite ook.

Waar vind je de replay functie?
De replay functie is te vinden in het menu onder CAREER. Klik vervolgens op replay en bekijk de laatst opgeslagen games.

Zelf een game opslaan en langer bewaren
Standaard worden de laatste 5 games opgeslagen voor je. Je kunt ook zelf een game opslaan en langer bewaren als je dat wilt. Je kunt deze gameplay dan ook langere tijd nog opnieuw bekijken.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …