Seizoen 9 van Fortnite, The Future Is Yours!

Seizoen 9 van Fortnite is van start gegaan met weer een nieuwe map, nieuwe items en nieuwe skins. The Future Is Yours is het thema en dat geeft aan dat er veel nieuwe futuristische dingen verwerkt zijn in de map. Verder kun je gedurende het seizoen uiteraard ook veel nieuws verwachten gericht op dit thema. Zo is er een nieuwe snelle manier om je te verplaatsen in de map, het is een soort rond magneet-/ krachtveld waarin je al skydivend of met een hoverboard kunt vliegen.

Koop de battle pass voor 950 V-bucks en ontvang zelfs nog meer leuke items en skins. Een sneak preview van de nieuwe items en wat je krijgt met de battle pass kun je ook zien in onderstaande officiële trailer van Fortnite. Bij de battle pass ontvang je direct 2 nieuwe skins, Sentinal en Rocks. Check them out in de trailer!

Bekijk hier de officiële trailer van Fortnite door Epic Games:

The Future Is Yours vs The World Is Yours
Het shot uit de trailer van de zeppelin met daarop geschreven de tekst “The Future Is Yours” doet ons denken aan de zeppelin in Scarface. Op die zeppelin stond niet “The Future Is Yours” maar stond “The World Is Yours”.

Bekijk hier de teaser trailer van Fortnite Seizoen 9:

Bekijk hier alle items in de battle pass en alle tiers in seizoen 9 van Fortnite.

Bekijk hier Ninja die in Seizoen 9 speelt (en wint natuurlijk :-):

Fortbytes
Wat zijn Fortbytes? Fortbytes zijn nieuw in seizoen 9 en ze resulteren erin dat een afbeelding langzaam zichtbaar wordt. Wat je er precies voor krijgt en wat het met het seizoen verder gaat doen is nog een mysterie, maar zeker is dat Epic Games weer iets leuks, iets nieuws heeft bedacht waardoor je weer een extra dimensie in het spel kunt verwachten.
Bekijk hier de uitleg en waar je ze kunt vinden … sommige Fortbytes krijg je bij het doen van challenges, sommige staan op vaste plekken en andere zullen nog geplaatst worden. Meer info in de video hieronder.

Fortnite badjas
Laat altijd zien dat jij in seizoen 9 zit van Fortnite en niet gestoord kan worden. Doe je Fortnite badjas aan en je bent verzekerd van rust tijdens je spel! Het grote voordeel van een badjas … je bent in 5 seconden aangekleed en kunt gelijk inloggen en spelen. Je hebt geen spijkerbroek nodig als je Fortnite aan het spelen bent. Je schiet je badjas aan, je Fortnite sokken en je kunt online!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …