Fortnite nu ook op Nintendo Switch

Vanaf deze week is Fortnite ook beschikbaar op de Nintendo Switch. De eerste dag dat Fortnite uit kwam op de Switch werd de game al meer dan 2 miljoen keer gedownload, wow!

Fortnite wordt veel gespeeld door tieners en laat dat nou net ook vooral de doelgroep zijn van de Nintendo Switch. Een logische uitbreiding dus voor deze mega-populaire game om nu ook beschikbaar te zijn op dit medium.

Meer dan 125 miljoen online spelers
Fortnite telt inmiddels meer dan 125 miljoen online spelers en de groei lijkt er nog niet uit te zijn. Deze razend populaire game verbaast vriend en vijand met deze enorme groeicijfers.

Wij verwachten dat Fortnite binnenkort tot allergrootste en meest populaire game ooit zal worden benoemd. We houden je op de hoogte …
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …