Fortnite is jarig

Fortnite Battle Royale bestaat 1 jaar!

En wie jarig is trakteert. Nou, en dat doet Epic Games dan ook. Als je missies voltooit dan krijg je leuke extra’s zoals gratis skins, gliders, backpacks of pickaxes.

Als je Fortnite speelt dan zul je al snel opvallen dat er iets aan de hand is. Zo is de battle bus versiert en ook in het spel zelf zijn overal taarten aanwezig. De kleine taartjes kun je eten en geven je shield of hp, lekker!

Download de laatste update en start met je nieuwe daily challenges en pak die extra leuke items.

Onze tip: profiteer van dit moment, voltooi je challenges en profiteer van die leuke extra’s.

Een van de challenges is om te dansen voor de verjaardagstaarten. Bekijk het filmpje hieronder om te zien waar in de map de taarten zijn gesitueerd.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …