Fornite seizoen 7

Fornite seizoen 7 is hier!

Het wordt koud in Fortnite! De nieuwe map is deels verhuld in sneeuw en ijs. Het lijkt of een nieuwe ijstijd is aangebroken in Fortnite. De officiële trailer toont ook een gigantische ijsplaat die de map binnenkomt. Een mooi moment om zo in deze kersttijden de map om te toveren naar een winter setting. Goed bedacht weer van Epic Games!

Kerstboom in Tilted Towers
In Tilted Towers is een grote kerstboom geplaatst. Dus zelfs in Fortnite krijg je nu het echte kerstgevoel als je speelt. Je hoeft dus niet meer met Kerst bij de familie te zitten, speel je Fortnite dan heb je voldoende aan Kerst gedaan :-).

Nieuw transport via kabelbanen en vliegtuigen
In het nieuwe seizoen kun je je op nog meer manieren verplaatsen in de map. Je kunt je via een soort kabelbanen over bergdalen verplaatsen. Je hangt dan aan een magneet onderaan de kabel van een kabelbaan, heel koel!

Kabelbaan in Fortnite

Een andere manier is vliegen met vliegtuigen. Vanuit het vliegtuig kun je zelfs ook schieten. Dat zal een battle worden, supergaaf!

Vliegtuig in Fortnite

Zorg dat je snel je nieuwe Battle Pass haalt en ga het gevecht aan in het nieuwe seizoen 7 van Fortnite.

Bekijk de Fornite Seizoen 7 official trailer hier:

Alle nieuwe skins, backpacks en extra’s worden in deze video besproken:
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …