Domino’s Pizza geeft gratis Battle Pass weg

Domino’s Pizza heeft deze week erg leuk gescoort op Facebook met een oproep voor nieuwe bezorgers. Je krijgt een gratis Battle Pass voor seizoen 6 van Fortnite als je bij hun komt werken. Leuk leuk leuk dus! Verder is de oproep erg grappig en goed bedacht. Zo heeft Domino’s een eigen skin ontwikkelt met daarbij uiteraard een pizzames als hakbijl (pickaxe).

Twee van de redenen die Domino’s aangeeft om te komen werken bij ze zijn:

  • Je plant je eigen uren in zoals jij dat wilt: dus genoeg tijd om die Victory Royale te halen”. Een mooi statement vinden wij!
  • Je mag je eigen fooi houden: Hallo V-bucks!

Check de leuke Fortnite uiting zelf op Facebook: https://www.facebook.com/DominosEindhoven/

Ga naar www.dominosjobs.nl en solliciteer dus!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …