De scheur in de hemel van Fortnite wordt groter!

We meldden het al enige dagen geleden, de scheur/ barst in de hemel in Fortnite. Maar nu wordt die scheur of eigenlijk meer een barst dus ook groter! Wat is er aan de hand? Dat die scheur groter wordt is nu bewezen. En het bewijs wordt geleverd in onderstaande filmpje. In dat filmpje worden ook nog wat feiten en theorieën besproken, leuk en spannend!

Die reeds benoemde scheur is dus ontstaan door de raket die opgestegen is uit Fortnite.

In onderstaande filmpje kun je een aantal theorieën en feiten bekijken rondom deze scheur in Fortnite.

Wat kunnen we verwachten in de komende weken (theorie):
De scheur zal groter worden en door die scheur kunnen items uit andere tijdzones gaan ‘lekken’ (zoals een hele oude auto of andere items die uit andere tijden zullen ontstaan in Fortnite, mogelijk zelfs dingen uit de toekomst …).

In ieder geval zal dit de map zeker veranderen in de komende tijd. We zijn super benieuwd wat er in seizoen 5 van Fortnite allemaal zal gebeuren … we houden je op de hoogte.

Update 10 juli:
De hemel vertoont steeds meer en meer barsten. Wat staat er te gebeuren? Morgen is seizoen 5 … let’s see what happens …
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …