De bliksem slaat in in Fortnite

De bliksem slaat in in Fortnite, wat heeft dat te betekenen? Is dit een voorbode voor het volgende seizoen in Fortnite Battle Royale?

De bliksem in Fortnite
Zie onderstaande filmpje voor de bliksem in Fortnite:

De cube
In het volgende filmpje zie je dat de bliksem uiteindelijk een kubus creëert. Wat heeft dat te betekenen? We zullen het binnenkort weten. Bekijk het filmpje en trek zelf je conclusies:

Bliksem doet damage
De bliksem doet wel degelijk damage. Zie dit filmpje van een gameplay waarin de speler geraakt wordt door de bliksem. De speler valt vervolgens van de berg af en gaat mede daardoor zelfs dood. Geen probleem in dit geval omdat deze gameplay in playgrounds plaatsvindt :-).

In deze gameplay is overigens ook de gratis emote “Boogie down” te zien die je krijgt als je je account in Fortnite extra beveiligt. Doen dus!

Kijk dus uit voor de bliksem!
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …