Kerst in Fortnite

Epic Games heeft met season 7 weer flink uitgepakt en een prachtige map gebouwd gebaseerd op de winter. En nu met de Kerst in aantocht hebben ze ook de sfeer in Fortnite nog meer gericht op de Kerst. Vanuit Spawn Island vlieg je hangende onder een grote opgeblazen kerstman richting de killing fields. Het geeft een leuke en ontspannen sfeer vlak voordat het geweld los zal barsten na je landing.

Check deze Kerst update over Fortnite:

Tip voor Kerst nog
Wil jij nog net even een laatste aankoop doen voor Kerst? Wil jij nog net even met een superleuk kerstcadeau komen? Dan is een Fortnite badjas misschien wel deé cadeautip voor jou. Naast de badjas heeft Badjas.com ook leuke Fortnite sokken. De combinatie is helemaal super natuurlijk.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …