Fortnite Battle Royale Floss

De emote Floss komt uit seizoen 2 van Fortnite. De Floss emote is gebaseerd op een viral video van de zogenaamde “rugzak jongen” (Bagpack kid) waarin hij dit dansje doet. Het is niet te koop in de Item-shop, je kon dit item alleen winnen met de battle pas van seizoen 2.

De Floss begint overigens wel een extreem bekend en populair dansje te worden. Je ziet kinderen op straat, bij de voetbal of andere sporten en op school, werkelijk overal dit dansje doen. Hieraan kun je ook goed zien wat de populariteit is van de game op dit moment. De eigenlijke naam van de Floss is de Swish dans. In Fortnite wordt de Swish de Floss genoemd. De Swish is wel echt dé signature move van Fortnite geworden.
Written by: Koen Kastermans

Fortnite.nl

Fortnite is een third-person shooter ontwikkeld door Epic Games en People Can Fly. Het spel wordt uitgegeven door Epic Games. Forinten is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste games ter wereld met meer dan 60 miljoen spelers. Fortnite is beschikbaar op macOS, PlayStation 4, Windows, Xbox One en mobile. Fortnite is gratis te spelen. De game start met 100 spelers die op een eiland vechten tot de laatste man. Een spel duurt maximaal ongeveer 15 minuten. Iedereen begint gelijkwaardig en zonder wapens. Let the battle begin …